Scutecele scutecele…

De când s-a născut bebe până acum la 5 săptămâni și 4 kg și un pic (nu mai cântăresc mult, nu vreau să devin obsedată de cântar, de altfel nici nu am). Am încercat cam 3 feluri de scutece. De unică folosință.

Am dezbătut ideea scutecelor textile dar momentan am respins-o din mai multe motive.

Am încercat pampers ambalaj verde- cele normale. Active baby? Și sunt în regulă. Nu miros puternic, se închid cât de cât ok, sunt destul de absorbante.

Pampers Premium Care- bleah miros oribil, prea puternic, îngrozitor. Nu îmi plac deloc. Au o plasă care se lipește de fundul bebelui. Și nici nu par foarte absorbante. Au o margine sus care face să se petreacă mai bine fața și spatele decât la cealaltă variantă și deci se închide mai etanș.

Beaming baby. Îmi plac mult, poate cel mai mult. Par mai rigide decât Pampers. Dar materialul este super. Nu se lipește de funduleț și par mult mai absorbante. Sunt duble la preț și nu prea găsești în supermarket. Am comandat de pe net. Nu sunt albite cu clor, sunt biodegradabile. Nu miros puternic, sunt chiar foarte bune. Pe locul 1. Dezavantaj: marginea de pe picioruș pare să strângă destul de tare și să lase urme. Mai rău decât la Pampers. Și evident faptul că tot trebuie comandate pe net. Nu am chef mereu de asta și mai vreau ceva disponibil la supermarket aproape. La bebetei se găsesc dar e departe de noi.

Dezavantaj la toate- poate pentru că avem și băiețel din câte am auzit…. pișu scapă în oricare. La început schimbam hăinuța cu scutecul și era bebe ud tot timpul. Acum pare mai puțin. Cred că mai trebuie să ne perfecționăm un pic. Sfaturile de pe net cu strânge bine pe burtică – funcționeaza parțial, dacă face caca sau elimină gaze se lărgește scutecelul. Puțulica în jos din nou nu a mers. Dar în ultima vreme pare să meargă ceva. Poate erau prea mari pentru el la început? (toate scutecele sunt 2-6 kg).
Vreau să mai încerc Huggies, am auzit că sunt bune și nu miros la fel de puternic ca Pampers. Și au și ceva variantă pe care scrie bio, dar am înțeles că nu e chiar așa ca la cele cu adevărat bio.

L.E. Am încercat Puffies. Nu miros, nu au plasă ciudata lipicioasă. Sunt simpatic colorate, multe multe modele. Sunt subțirele. Sunt mai ieftine. Îmi plac!

Mai vedem timp mai este.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s